Advertentie

Wat weer een heerlijk verhaal van Abbi Glines. Wederom voel je je thuis komen in Sea Breeze.

Je leest vanuit Sienna en vanuit Dewayne. Soms ook met een terugblik. Hierdoor vallen de puzzelstukjes in elkaar. Je merkt zoals ook bij voorgaande boeken van Glines dat deze twee personen de hoofdpersonen in dit verhaal zijn. De andere personages die in het boek voorkomen worden ook goed uitgewerkt, maar het volledige plaatje krijg je niet te zien.

Grappig om te lezen hoe het karakter van Dewayne verandert in dit boek. Dit is toch wel van het ene uiterste naar het ander.

Er worden mooie thema’s belicht. Vooral de onzekerheid die Sienna ondervind. Dit is voor haar toch wel een hele strijd. En soms komt het door een opmerking dat ze weer helemaal in haar schulp kruipt. Wat ik jammer vind is dat je maar kleine stukjes te lezen krijgt over het verleden van Sienna. Er wordt niet dieper op ingegaan, waardoor je niet het gehele inzicht krijgt. Hierdoor mis ik de diepgang een beetje in het verhaal, wat normaal door Glines wel wordt toegevoegd.

Desalniettemin is het weer een heerlijk boek van Glines haar hand. En ik kijk alweer uit naar het volgende boek wat ik van haar mag gaan lezen.

Reacties op: het achtste deel alweer van Sea Breeze

64
Hou me vast - Abbi Glines
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners