Het meisje dat niet sterve wou

Ramonaleest 02 februari 2026
We gaan op onderzoek uit met Amelie. Zij heeft een true -crime website en zo is Matteo op haar spoor gekomen. Hij is op zoek naar zijn nichtje.
Deze twee personages hebben direct een soort connectie. Ze lijken aldoor te kibbelen, maar maken wel sprongen met hun onderzoek.

Tijdens hun onderzoek doen ze veel wat niet mag en ze komen in aanraking met politie. In deze vond het wat slap, want als je gesnapt wordt en je komt er zo makkelijk mee weg. Dat vond ik wel een min puntje.

De gebeurtenissen waarin Matteo en Amelie terechtkomen zorgen voor een vaart. Want zo kom je als lezer ook steeds meer in het verhaal en ga je mee puzzelen.

Ik merk dat de schrijfstijl me enorm bevalt. Er komen af en toe wat Belgische woordjes in voor maar deze storen mij niet. De hoofdstukken hebben een niet al te grote grootte waardoor je in een lekkere vaart komt. Want ieder hoofdstuk vraagt erna om door te lezen.

Meer recensies van Ramonaleest