Advertentie

Wie kent Dribbel niet? Het leuke, schattige hondje van Eric Hill. Al vele jaren hebben veel baby’s en peuters en kleuters wereldwijd kunnen genieten van zijn avonturen.

Het is voorjaar, er worden jonge dieren op de boerderij geboren. Dribbel gaat ze zoeken. Hij gaat in de stal kijken, zoekt bij de kippen, in de struiken, bij de eend in de vijver, maar nergens ziet hij babydieren. Totdat de vader van Dribbel hem komt halen om in de varkensstal te komen kijken en hij de biggetjes ziet. En dan ontdekt hij zélf andere pasgeboren babydieren!

Achter ieder flapje is een ander dier te ontdekken van de boerderij. Ieder flapje zelf breidt ook de woordenschat uit. Een hek, een berg hooi, een staldeur of bijv. dat de plant aan de rand van de vijver lisdodde heet. Daarnaast staat ook bij ieder dier het geluid wat dit dier maakt en zijn er grapjes in de illustraties en tekst verwerkt. De leuke verrassing zit ook in dit handzame boekje aan het eind.

Deze ‘Dribbel naar de boerderij’ is een heruitgave en het eerste flapjesboek ooit over Dribbel.
Dit handzame boekje heeft afgeronde hoeken, stevige gladde kartonbladen en flapjes en de alom bekende duidelijke illustraties in vrolijke kleuren.

Erg leuk om samen vooraf een bezoek aan een kinderboerderij of een andere plaats met dieren te bekijken en de dieren dan in het echt te gaan ontdekken.
Een klassieker van 40 jaar oud voor jonge ouders en een feest van ontdekken voor de jongste kinderen van nu. De klassieker Dribbel blijft een geweldige aanrader.

Reacties op: Dribbel blijft geweldig

3
Dribbel naar de boerderij - Eric Hill
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners