Een magisch en mysterious gevaarlijk spel vol illusies

readingwithAlex readingwithAlex
12 mrt 2026

Het verhaal gaat over 2 zussen Scarlett en Tella Dragna. ze wonen op een afgelegen eiland met hun vader. Scarlett droomt al jaren over caraval, caraval is een spel vol reizen en magie t is gemaakt door een mysterieuze legend. caraval is een spel waar werkelijkheid en illusie bij elkaar zijn.

niet lang voordat Scarlett gedwongen wordt om te trouwen, krijgt ze onverwacht uitnodigingen door caraval. Samen met haar zus Tella en een zeeman Julian reizen ze naar het eiland waar het spel is, wanneer het spel start is Tella verdwenen. Scarlett realiseerd zich dat Tella bij het spel hoord en de eerste die haar vindt wint.

Tijdens het zoeken raakt Scarlett steeds meer vast in raadsels, magie en de misleiding van het soel, ze weet niet wat te vertrouwen is want alles kan een deel van het spel wezen. tijdens het spel komt Scarlett erachter dat het alleen over het redden van haar zus gaat. maar leren wat liefde, moedigheid en opoffering nou echt betekent.

1. De wereld geeft je een magisch gevoel.
  2. Het spel is creatief gemaakt met een beetje spanning
  3. Mooie zussenband
  4. Veel emotie en spanning met liefde

Ik duik in verhalen en schrijf vrijwillig recensies voor de bibliotheek velsen - lees je mee!

Meer recensies van readingwithAlex