Hoeveel kun je hebben
Ik heb het boek met veel ontzag gelezen. Wat een powervrouw. Zichzelf onder curatele stellen om contact te houden met haar 2 zoons.
Het is bewonderenswaardig dat ze opstaat en tegen haar vader vecht en dat het onder curatele staan opgeheven wordt. Ze breekt met haar familie.
Britney is zo gemanipuleerd dat ze niet meer in haar zelf geloofde.
Ik was in het begin een fan. Ik kende al haar liedjes. Het is best een vreemd gevoel om het boek van zo een grootheid te lezen.
Ik ben 1x naar een concert geweest met mijn neef. Het was een geweldige show. Maar alles was tot in de puntjes geregisseerd. Er mocht niets verkeerd gaan.
Ik vind het zo triest dat je je kind zo manipuleert. Haar ziet als een geldkraan.
Mijn dochter probeert mijn kleindochter ook te manipuleren zodat we geen contact mogen hebben. Het kind is 13 jaar. Dit doet me veel pijn. Mijn kleindochter en ik hebben spaarzaam contact. ik wil het niet moeilijk maken voor haar.
Ik wist soms niet wat ik van de filmpjes van Britney op Instagram moest denken. Nu snap ik het. Dit ben ik. Ze toont haar ware aard. Hoe ze zichzelf voelt.
En dat is goed dat de buitenwereld de echte Britney ziet. Eindelijk.
Ze heeft haar boek goed en duidelijk geschreven.