Spannend. Aanrader

Rianne van der Meer 15 november 2025

Samenvatting
Privédetective Robin Pauwels krijgt een schijnbaar simpele opdracht: de verdwenen zakenman Gabor Szteenislov opsporen. Maar wanneer haar zoektocht duistere geheimen blootlegt, wordt het al snel duidelijk dat Gabor niet zomaar is verdwenen. Tegelijkertijd worstelt haar assistent Kevin met zijn eigen demonen en een mysterie rond een verdwenen dakloze jongeman. Wat begint als een aparte zaak, blijkt al snel gevaarlijk te zijn vervlochten met Robins onderzoek. Hoe dichter ze de waarheid naderen, hoe meer het web van bedrog zich om hen sluit. Wie kan Robin vertrouwen? En hoever is ze bereid te gaan om de waarheid te onthullen voor het te laat is? Achter haar schaduw is een razend spannende thriller over schuld, wraak en verborgen waarheden.
Auteur(s) : Petra Spark
Uitgeverij: Letterdelta

Vlot en beeldend geschreven.maar vooral spannend. Je wordt zo het verhaal in gezogen dat je Robin zelf wordt. En dus de dingen die ze meemaakt bijna zelf ervaart. Ik mag de vlotte schrijfstijl. Begrijpelijke taal.
Als je van psychologische thrillers houdt is dit nieuwe boek van Petra zeker een aanrader. Ik heb andere boeken van haar reeds gedownload om te lezen.

Meer recensies van Rianne van der Meer