Zeil mee op het Nederlandse, Duitse en Deense wad

Rijdergijs 25 december 2022
Wat een leuk boek! Ik las het in één keer uit. Natuurlijk ben ik een beetje bevooroordeeld, met mijn verleden als schipper van traditionele zeilschepen. Ik kijk niet alleen met het oog van de onbevangen lezer, maar ook met dat van de belangstellende collega. Hoe pakken Janet en Hans dat allemaal aan?
Maar wat sowieso overeind blijft zijn de mooi geschetste karakters, de levendige natuurbeschrijvingen, het meeslepende zeilen in onontdekte vaargebieden. Zo goed zou het mij niet lukken. Niet te vergeten de leuke foto's, de tekeningen en niet te vergeten: de recepten.
Wel zou een rondje eindredactie het boek nog beter hebben gemaakt. Hier en daar kwam ik een tiepfoutje tegen.
Complimenten!

Meer recensies van Rijdergijs