Smaakt naar meer!
Ik ben een gelukkig mens. Ik mocht dit e-boek - in ruil voor een recensie - lezen.
Dat deed ik met veel plezier!
Het boek gaat over de Duitse Vicky, die door haar vader met een missie naar het Schotse Swinton wordt gestuurd. Vicky voelt zich al snel thuis in Swinton. Ze heeft in Engeland gestudeerd en spreekt daardoor goed Engels. Ze leert de bewoners kennen en wordt snel opgenomen in de gemeenschap. Per toeval komt ze te werken in de boekhandel van weduwnaar Graham.
Wat niemand weet is dat Vicky niet helemaal eerlijk is over de reden van haar komst.
Het verhaal speelt zich af in december, dus er is sneeuw, een Kerstman en een kerstmarkt.
Hoe het allemaal (af)loopt moet je zelf maar lezen. Voor de lezers van Jenny Colgan een leuke toevoeging. De schrijfstijl van deze voor mij tot nu onbekende schrijfster spreekt me zeer aan.
Er komen meer delen over het dorp Swinton, met andere bewoners in de hoofdrol.
Ik kijk er naar uit! Dikke aanrader!!
Dat deed ik met veel plezier!
Er komen meer delen over het dorp Swinton, met andere bewoners in de hoofdrol.
Ik kijk er naar uit! Dikke aanrader!!