Eenmaal gepakt door het boek is het niet weg te leggen
Ik mocht meedoen met de leesclub op facebook van Zin in Feelgood. De omschrijving die ze gaven sprak me aan: 5 vriendinnen die bij elkaar in 1 huis wonen en 1x per week samen eten. En dat de dames geheimen voor elkaar hadden. Kortom: genoeg voor mij om me op te geven. En toen kreeg ik het e-book en had ik nog 3 weken voor de vragen begonnen. Normaal geen probleem.
Ik kwam niet door het 1e stukje heen.
Moord? Hoezo?
Dus iedere keer legde ik hem weg.
Maar ik ben wel iemand van: als je iets belooft, dan doe je het. En ik had dit boek gratis gekregen, dus hop - lezen!
Ik pakte mijn e-reader weer op, begon weer bij het begin en zette door. In 3 dagen uitgelezen! Want eenmaal in het verhaal wilde ik weten hoe het afliep.
Het huis - Briar House - vertelt stukjes - en je leert per hoofdstuk de geheimen van de dames kennen. Het verhaal speelt zich af in de jaren 50.
Maar veel problematiek die in het boek voorkomt is ook nu nog steeds aan de orde.
Het boek krijgt van mij 3 sterren. Mooi boek, maar moeilijk inkomen, zeker als je niet houdt van moord en doodslag in boeken.
Ik kwam niet door het 1e stukje heen.
Moord? Hoezo?
Dus iedere keer legde ik hem weg.