Blijft geweldig, zelf na 3 keer lezen!

@thebookthief.r 15 augustus 2021
Titel: Alaska
Auteur: Anna Woltz
Uitgeverij: Querido’s
Leeftijd: 13+
Aantal paginas: 184

Stukje uit het boek:
En dan is het mijn beurt. Ik haal diep adem . ‘Ik ben Parker.’ Dit is het eerste wat ik vandaag zeg sinds ik aan het ontbijt zat met mijn broertjes. ‘Ik heet zo omdat ik ben geboren in een park. Twee jaar geleden we de as van mijn dode oma stiekem uitgestrooid in de Efteling. En ik kan Jingle Bells blaffen.’

Sven wilt graag op zijn eerste schooldag iets heel cool doen. Zodat iedereen hem kent, en hij niet de zielige jongen van 1b wordt.
Parker wilt liever onzichtbaar zijn, want ze heeft net de vreselijkste zomer van haar leven achter de rug. Maar plots ontdekt Parker iets. Ze ontdekt dat Alaska, de hond die eerst van haar was nu bij Sven woont. Overdag weigerd Parker iets met Sven te maken te hebben. Dus er zit maar 1 ding op. Als ze Alaska ooit nog wilt zien moet het s nachts.

Ik heb dit boek ondertussen al 3 keer gelezen, het is niet zo dik dus snel gelezen. Het is makkelijk te lezen en super spannend. Telkens geniet ik weer 100% van dit boek. Het was trouwens het eerste boek van Anna Woltz dat ik heb gelezen. En ook zeker niet de laatste.

Meer op mijn bookstagram account! @thebookthief.r

Meer recensies van @thebookthief.r