Favoriete YA van 2024!

Roxannevw 20 januari 2025
Deze fantastische enemies to lovers speelt zich af in de stad Fantome! Waarbij 2 rivaliserende groepen de stad terroriseren, namelijk de Cloaks (dieven) en de Daggers (assasins). Nadat de moeder van Seraphine werd vermoord door een Dagger, is zij uit op wraak. Seraphine gaat daarom bij een van de groepen om zich zelf te kunnen wapenen tegen haar vijand. Terwijl zij leert hoe zich te wapenen komt zij achter een geheim van haar moeder en moet dit ook nog zien op te lossen. Maar ook volgen we haar in haar liefdes verhaal. Ook volgen we Ransom hij bevind zich tussen 2 vuren en hij vind zijn verlossing waar hij allang naar opzoek was. Dit boek was zo spannend en het magie systeem is iets wat ik nog niet heb mee gemaakt maar het was zo goed beschreven! Ik heb nog nooit zo snel een boek uitgelezen van 500 pagina’s, ik kon het niet neerleggen!Daarom heb ik dit boek ook 5 sterren gegeven⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Meer recensies van Roxannevw