Franse sferen, heerlijke feelgood !

Sabien87 22 juni 2025
Frankrijk en ik? Ja, 2 handen op 1 buik en daarom alleen al vond ik het een heerlijk boek om te lezen. Je waant je echt in Frankrijk, love it.
We volgen het leven van Nathan en Emmy, althans dat is wat je denkt als je aan het boek begint. Maar helaas...gaat het Emmy lukken om zichzelf bij elkaar te rapen? Zal ze de liefde weer vinden? En dan niet alleen aan haar zijde maar ook haar eigen lief te hebben en keuzes te maken waar zij echt gelukkig van word? Kortom, een zalige feelgood! Met veel humor, (nieuwe) vriendschappen en jezelf (her)ontdekken.
Ik ga gauw verder in deel 2! Au Revoir!

Meer recensies van Sabien87