Wat een heerlijk boek! Met veelal bekende familie perikelen ;-) wie kent ze niet!?
We volgen de zussen Elena en Anouk en broer Daan de Koning.
Ieder zn eigen verhaallijn met ieder zn eigen problematiek. Hun levens is drastisch veranderd na het overlijden van hun moeder. Kerst is niet meer hetzelfde...
Hun vader maakt het wel spannend door hun alle 3 uit te nodigen in engeland in een heerlijk huisje.Dat zou hun moeder zo heerlijk hebben gevonden, maar waarom daar en wat is het toch wat vaders wil vertellen?
De aanloop na de kerstdagen lopen natuurlijk voor iedereen anders.
Totdat er iets met vaders gebeurd op kerstochtend en iedereen echt met elkaar begint te praten.
Familie perikelen lijken op te lossen. Zou de familie dan nu echt samen komen en gaan genieten van al het moois? Komt het goed?
Wordt Kerst weer zoals bedoeld is?
Kortom, een pakkende titel van dit boek!
Genoeg liefde en drama, humor en heftige familie taferelen (wie kent ze niet ;)) Heb er van begin tot eind van genoten!
De aanloop na de kerstdagen lopen natuurlijk voor iedereen anders.
Wordt Kerst weer zoals bedoeld is?
Kortom, een pakkende titel van dit boek!