Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 108 4 259 3 119 2 12 1 0

De kluts kwijt

498

Rank 2222 Gelezen 538 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 274 Favoriet 12 Recensies 34
Feelgood Lijsten 5 Spots 5   Topics 0
Verovert stunteljournalist Naomi het hart van topchef Jonas of wordt het herrie in de keuken?

Wanneer haar wanhopige ouders hulp nodig hebben, besluit Naomi in te gaan op het onmogelijke voorstel van haar ex en restauranteigenaar Terence. Als zij zich voordoet als culinair journalist en een diepgaand artikel weet te schrijven over zijn mediaschuwe chef-kok zal Terence haar ouders helpen. Piece of cake toch? Alleen moet de stugge chef-kok Jonas van Deurzen niets hebben van journalisten en heeft Naomi allesbehalve verstand van koken.

Toch zet ze alles op alles om Jonas’ vertrouwen te winnen en meer over hem te weten te komen. Ondertussen belandt haar vader in de laatste fase van Alzheimer en is hij totaal de kluts kwijt. De tijd begint te dringen en het artikel moet worden ingeleverd. Maar wat als Jonas’ verleden te heftig is om te delen met de buitenwereld en Naomi moet toegeven dat ze hem meer dan gewoon aardig vindt? Is het dan nog mogelijk om niemand teleur te stellen...

Deze grappige en romantische feelgoodroman bevat alle ingrediënten voor een geslaagde leeservaring. Romantiek, vriendschap, familieperikelen en twee hoofdpersonages die je direct in je hart sluit. Van deze Bookchoice Exclusive ga je volop genieten en krijg je gegarandeerd vlinders in je buik. Houd je van Jill Mansell, Jenny Colgan of Jackie van Laren, dan mag je dit boek echt niet missen!
+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
230
Uitgeverij
VBK Media
Eerste editie
01 juli 2022
Laatste editie
01 juli 2022
ISBN
9789032520021 , 9789032520144


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marieke Scheers
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (34)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De kluts kwijt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken