STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 22 4 19 3 2 2 0 1 0

Wedden van wel?

43

Rank 189 Gelezen 45 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 71 Favoriet 0 Recensies 9
Feelgood   Topics 0
Een heerlijke, grappige en stoere feelgoodroman over inzien dat je sommige dingen moet doen en andere moet laten gebeuren.

Robine heeft één motto: lang leve de lol! Ze woont niet voor niets 2500 km van haar gecompliceerde familie, kritische ex-vriend en mislukte carrière vandaan. Sep daarentegen wil niets liever dan dat zijn tweelingzus weer voorgoed in Amsterdam komt wonen, dus wanneer Robine voor een bezoek in Nederland is, bedenkt hij ter plekke een weddenschap. Als het Robine lukt om zijn werkgever Jasper te strikken als date voor een familiefeest, mag ze zonder protest én op haar broers kosten terug naar haar onbezonnen leven in Italië. Helaas is advocaat Jasper wel het type: stug, onbereikbaar, té zelfverzekerd en belachelijk knap. Vol goede moed gaat Robine de uitdaging aan en ze doet alles om dit spelletje te winnen. Maar wat als Jasper toch leuker blijkt te zijn dan ze in eerste instantie dacht…
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Eerste editie
06 september 2021
Laatste editie
06 september 2021
ISBN
9789492585929


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Vannessa Thuyns
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wedden van wel?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken