Advertentie

Negentig seconden

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Een vrouw heeft niet langer dan negentig seconden nodig om haar date te beoordelen. Na anderhalve minuut weet ze al of die persoon een blijvertje is. (Brits onderzoek, 2012)

Yara leeft voor cijfers, formules en haar succesvolle accountancybedrijf, dus wanneer ze na een grote fout wordt gedwongen een time-out te nemen, komt dat keihard aan.
In alle paniek bedenkt ze een list: in plaats van te vertrekken naar een verre vakantiebestemming rijdt ze met haar laptop en een koffer vol dossiers naar de Veluwe. Hiermee doet ze immers haar moeder een gunst en kan ze in alle rust stiekem blijven werken om haar fout te herstellen. In haar ogen is dit een absolute win-winsituatie.
Eenmaal daar zorgen veeleisende klanten, een betweterige huisgenoot, een koppige hond en een flirtgrage bruidegom voor de nodige stress en afleiding. Verliefd worden is al helemaal geen optie. Maar dan komt Yara erachter dat er toch een waarheid zit in die “negentig seconden”-formule…

NEGENTIG SECONDEN is een feelgoodroman over beseffen wat er werkelijk toe doet in het leven.

Vannessa Thuyns (1975) is naast het schrijven werkzaam als zangeres en toert al jaren langs de Nederlandse theaters. Als ze niet schrijft of zingt, geeft ze Nederlandse les aan nieuwkomers in Amsterdam. Eerder verschenen van haar hand de romans Knetterverliefd en Vakantievlinders.
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Eerste editie
15 februari 2021
Laatste editie
15 februari 2021
ISBN
9789492585653


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Negentig seconden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.