Wauw, gewoon magische...

Sammy creutzburg Sammy creutzburg
8 mrt 2024

Je krijgt van een vaste bezoeker in je boekenwinkel een klein mysterieus boekje. In de binnenkant staat geschreven dit is het boek der deuren. Hou het in je hand elke deur is iedere deur. Een boek vol krabbels en schetsen.
Waarom krijg jij die, hoe komt die klant er aan, wat is dit voor boekje.. allemaal vragen die door je hoofd spoken.

Dit overkomt Cassie en ze komt er achter dat ze een boek bezit met magische krachten. Ze ontdekt samen met haar vriendin Izzy de magische, niet te geloven en onwaarschijnlijke krachten van dit boek.
Maar dit boek brengt ook een wereld vol geweld, gevaren en geheimen met zich mee. Zo komt ze er achter dat er behoorlijk wat mensen zijn die interesse in haar boek hebben. De enige die haar kan helpen is een bibliothecaris, die zijn eigen bibliotheek bezit, met magische boeken.
"Mag ik het zien? Je boek? Ik zal het niet stelen. Beloofd."
Kan ze deze man vertrouwen?

Dit prachtig geschreven boek door Gareth Brown heb ik met verbazing, spanning en veel liefde van begin tot eind verslonden. Ik kon het boek bijna niet weg leggen. Het boek neemt je mee in een spannend,meeslepend verhaal. En als je denkt dat je alles wel hebt gelezen, komt er een plottwist die ik niet zag aankomen.
Het boek is opgedeeld in meerdere personages, terwijl je het ene leest, ben je zelf nog stiekem bezig met de vorige of wil je eigenlijk weten hoe het verder gaat, terwijl je al verder bent.

Ik kreeg de rilling bij het stukje ze had het boek eerder op deze manier gebruikt, in de herfst, toen er leven in het bos was. Ze overwoog het boek te gebruiken in de stad, waar niet alleen insecten en dieren waren..
Wauw.. hooooeeee duister kun je denken. Omg, i want more!!!!
Kort en krachtig
Ontzettend gaaf boek. Zeker gaan lezen!!!
Ik ben ontzettend benieuwd of er nog meer delen zullen gaan komen.

Meer recensies van Sammy creutzburg