weer helemaal terug in de twilight wereld

San86 12 augustus 2020
Geweldig! Dat is het eerste wat me te binnen schiet over dit boek.

Ik heb het originele verhaal zo vaak gelezen dat ik dat bijna dromen kan en toen ik toentertijd hoorde dat midnight sun toch niet uit zou komen omdat er delen gelekt waren heb ik ook meteen die delen op de site van Stephenie Meyer gelezen. En wat baalde ik dat dat boek er (nog) niet kwam!

En dan eindelijk... komt hij toch uit! Ik heb hem meteen gereserveerd.
Vanaf bladzijde 1 zat ik meteen weer in het verhaal. Het volgt de originele twilight vanuit Bella op de voet, alleen dan vanuit Edward en dat geeft toch een andere dimensie aan het verhaal. Veel dingen die Edward deed in het origineel worden nu duidelijk. En het blijkt dat ik veel dingen, die ik voor mezelf ingevuld had, helemaal verkeerd ingeschat had. Daarbij dan de nieuwe stukken, de stukken waar Bella niet bij was of de gedachten van de mensen om hun heen.... het maakt het verhaal echt af.

Ik ben erg blij dat Stephenie Meyer het boek alsnog afgerond heeft en stiekem hoop ik heel erg dat de andere delen ook vanuit Edwards oogpunt worden geschreven en uitgebracht. Het was heerlijk om weer even in Forks te verblijven!