Leuk avontuur
Ik mocht voor de gezellige leesclub van ilonaslevenbijls en Glsuitgeverij weer een leuk boek lezen! In dit boek lezen we het verhaal van ruby, en ruby is de dochter van Robinson Crusoe. Ruby wil niets liever net als haar vader op avontuur naar een onbewoond eiland. Op een dag springt ze aan boord van zijn schip en dan begint haar avontuur. In dit boek is het te merken dat de auteur een tijdje op een onbewoond eiland heeft gebivakkeerd (expeditie Robinson anyone?) ik moet eerlijk bekennen dat ik daar nog nooit een aflevering van gezien heb(not sorry) maar kende de auteur van mus en kapitein kwaadbaard (als je die nog niet gelezen heb. Ga dat doen! Van tijd tot tijd is het namelijk heerlijk om te verdwijnen in geweldige kinderboeken of op avontuur te gaan zoals je vroeger droomde. Ik was helemaal geboeid door dit dappere meisje dat de gehele wereld aan kan. of iig dat denkt ze. Maar voor even tijdens dit boek waande ik mij even op een tropisch eiland met een klepperende vogel. Dit boek is een aanrader Voor kinderen, of ouders om voor te lezen I, of volwassenen die zich even kind willen voelen (willen we allemaal wel eens) Dikke
Happy reading! (O en ja. Ik kon de sound niet laten. Voor iedereen die nu een halve dag dit liedje in zn hoofd heeft. I'm not sorry) #kevinhassing tikleeskevinhassing #lsuitgeverij minder