Top boek want de recepten kloppen
Hoe vaak ik niet een kookboek koop waarvan de recepten onjuist zijn; ik denk dat dat zekerhet geval is bij 6 van de 10 boeken. Die boeken gaan gelijk de deur uit naar het goede doel.
Maar soms heb je pareltjes waarvan alles klopt. Dit is zo'n boek. Heerlijke en bijzondere recepten voor Indonesische baksels en alle recepten kloppen en zijn zeer duidelijk beschreven. Je blijft er uit bakken zo lekker. Vooral omdat het geen alledaags bakboek is. Het enige nadeel van het boek is dat je niet alle ingrediƫnten bij de lokale supermarkt kunt halen, dus een bezoekje aan de toko is nodig. Maar uiteraard is alles ook on-line te bestellen