Ontroerend

Srslysophia 23 augustus 2021
Ik vond dit een heel bijzonder en ontroerend boek, om te lezen en een beetje het gevoel mee te maken hoe de mensen het in de tweede wereldoorlog beleefden vind ik heel heftig.

Ik vind het vooral heel heftig omdat het door een kind is geschreven en je zo de gedachten van een kind in die tijd meekrijgt. Ik vind het heel bijzonder dat dit verhaal in de wereld is en bewaard is gebleven.

Aan de schrijfwijze kan je ook echt zien dat het een dagboek is geweest en ook is gebleven en dat vind ik heel mooi.

Het is zeker een aanrader als je een beetje van de geschiedenis houdt en een kijkje wilt krijgen in het hoofd van iemand die dit allemaal van dichtbij heeft meegemaakt, wij kunnen er natuurlijk niet bij met ons hoofd hoe het leven op dat moment was.

Meer recensies van Srslysophia