Pakkende romance

Tattletales 24 januari 2026
Wat een verrassing was dit boek! Op basis van de cover en de titel had ik echt een totaal ander verhaal verwacht, maar wauw dit boek heeft me compleet ingepakt.

Na enkele hoofdstukken voelde je het al: de liefde, de aantrekkingskracht en vooral ook de verwarring die zo menselijk en voor velen herkenbaar is. Alles wordt zo mooi en warm beschreven dat je helemaal in het verhaal wordt gezogen.

De familiebanden vond ik zó fijn uitgewerkt. Een warme, liefdevolle familie waarin je zelf bijna onderdeel wilt zijn. Tegelijkertijd was er nog een spannende gebeurtenis.

Dit is boek nummer 2 van de serie, maar het verhaal staat sterk op zichzelf. En eerlijk? Door hoe goed dit deel was, wil ik nu zeker ook deel 1 lezen .

Kortom: een verrassend, meeslepend en emotioneel verhaal dat alles heeft. Romantiek, spanning en warmte. Absoluut een aanrader!

Meer recensies van Tattletales