Friends to lovers
People We Meet on Vacation was zo’n boek dat ik nog snel wilde lezen omdat de film deze week op Netflix uitkomt… en wat ben ik daar blij om! Ik snap helemaal waarom dit verhaal verfilmd wordt, want wat een prachtig boek.
De afwisseling met flashbacks werkt zó goed en laat je echt voelen hoe de liefde langzaam maar diep groeit . De chemie, de emoties, de kleine momenten… alles klopt. Je leeft helemaal mee en tegen het einde wil je gewoon niet dat het stopt .
Nu ben ik alleen maar nóg nieuwsgieriger naar de film . Al ben ik er bijna zeker van dat hij niet alle mooie, subtiele details uit het boek zal kunnen vangen . Maar één ding is zeker: dit verhaal blijft bij je.