Sterke debuutroman met prachtige omgevingschets
Al een tijd volg ik het gevatte account WareWoordenWereld van auteur Kim Linssen, dus ik was nieuwsgierig naar haar debuut. En Linssen heeft een prachtige eerste roman afgeleverd! Ze maakt je nieuwsgierig naar een onbekende bejaarde dame en doet haar verrassende plaats binnen de gemeenschap steeds meer uit de doeken binnen een uitstekend geschetste omgeving. Absolute aanrader.
Lievelingsquotes:
"De timmerman is al een paar weken weg om ergens overzee meer grote planken te verzamelen. Niemand weet wanneer hij terug zal komen."
"Het eten ruimt hij straks wel op, het hele huis is toch één grote koelkast."
"Zes reageren met een duimpje omhoog, dat is hier het toppunt van enthousiasme, heeft Martin al gemerkt."
"Met de lichtgewichttent, een matje, slaapzak, regenkleding en blikjes eten tetriste hij de kar vol."
"Er ontstaat een wollige kettingbotsing."
Lievelingsquotes:
"Het eten ruimt hij straks wel op, het hele huis is toch één grote koelkast."
"Er ontstaat een wollige kettingbotsing."