Wat een mooi boek.

thaisha thaisha
8 apr 2024

Mag ik ter aller eerste beginnen over dit prachtige boek? Want wow ik werd meteen door deze prachtige titel en omslag aangetrokken. De titel past heel goed bik het verhaal en de omslag net zo Zo wil ook ook effe kwijt dat ik de schrijfster heb ontmoet op een event en ze een onzettend aardige vrouw is.

Door maar haar boek :
In het begin word je meegesleept in een korte maar krachtige proloog.
Daarna ontmoet je samen met ariel haar vader en dot vond ik erg intresand vooral omdat ik zelf mijn vader ook niet ken. Daarna heb ik 1/4 van het boek best wel moeten doorzetten met het lezen van de hoofdstukken. Het verhaal bouwt zich namelijk langzaam op wat natuurlijk erg logies was maar ik had er graag wel wat sneller door heen gewild. Gelukkig werd ik gedreven door nieuwschierig heid! Want waarom is ariel nu in gevaar? Wie is luc? En wie is nu die jongen met de blonde krullen?
Ik heb ongelofelijk veel theorieën gehad bij dit boek en dat vond ik supper leuk. Met kleine beetjes kwam ik dan ook steeds dichter bij de waarheid iets sneller dan ariel. Ik vond het leuk dat ik zelf het een beetje heb kunnen ontrafelen naar mate we het einde naderde en ik ben zeker tevreden met het einde. Dat was namelijk heel spannend.

In het begin vond ik de karakters wat slap als ik eerlijk ben maar naarmate ik verder las veranderde iets in het boek waardoor ik de karakters toch meer uit elkaar kon houden. Zo vond ik de hoofdstukken soms echt heel erg op feelgood lijken als ik het zo goed uitleg er was heel veel ruimte voor gewoon een lekker relex stukje en dat ben ik in mijn andere boeken niet gewend. normaal gesproken vind ik dat dan ook heel saai maar natasja storm ontschrijft het zo dat ik hier dan toch heb van kunnen genieten. Dat vind special.

Dit boek was een supper leuk boek om effe te lezen tussen een sirie door en ik heb echt genoten!

En tot slot :
Ik ben supper benieuwd naar het volgende deel en hoop stilletjes dat het net iets vlotter verloopt nu we ariel goed hebben leren kennen.

Meer recensies van thaisha