Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Duister licht

Als Ariel Dawn een auto-ongeluk overleeft waarbij haar moeder en beste vriend omkomen, verhuist ze naar haar vader in Rome. Ze probeert haar leven op te pakken, maar in haar nachtmerries over het ongeluk doemt een mysterieuze jongen op. Tegelijk leert ze de aantrekkelijke Luc D’Arcy kennen. De gelijkenis met de jongen uit haar nachtmerries is treffend. Ariel is dan ook vastbesloten om uit te zoeken hoe dat zit. Wat Ariel zich niet realiseert, is dat haar leven en dat van anderen in gevaar is. Kan ze de waarheid op tijd ontrafelen of is het al te laat?

Een onweerstaanbare urban fantasy over een bovennatuurlijke strijd, waarin de grenzen tussen liefde en verraad vervagen. Duister licht openbaart een eeuwenoud mysterie dat je in zijn greep houdt.
Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Duister licht het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Duister licht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.