Een unieke stem over een zwaar onderwerp

thegoodbookstuff 02 oktober 2025
Windkracht 17 kwam vorige maand uit bij uitgeverij Cossee . Een boek over een zwaar onderwerp geschreven met donkere humor maar daardoor wel een dragelijk en interessant boek om te lezen. Ik moest even wennen aan Ida als personage, ik vond weinig herkenning in haar en haar gedrag. Maar gedurende het boek leerde ik haar beter kennen en snapte ik haar steeds meer. De unieke stem van Ida maakt het boek vernieuwend en zorgt ervoor dat je wilt weten hoe het met haar gaat. Ondanks dat ik mezelf niet herkende in Ida herkende ik mij wel in Tilda, haar grote zus. Wahl heeft nog een boek geschreven over Tilda en daar ben ik heel benieuwd naar. Dit was de eerste keer dat ik een boek van Caroline Wahl las en het smaakt zeker naar meer. Een vernieuwende schrijfster die op een unieke manier een stem geeft aan zware problemen en de worsteling van je identiteit als begin twintiger.

Meer recensies van thegoodbookstuff

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.