Intrigerend, meeslepend en met een plottwist die je niet ziet aankomen

titatovenaar 16 september 2025
Dit boek heeft me echt verrast. In eerste instantie leek het op een rustige roman, maar gaandeweg neemt de spanning steeds meer de overhand. De vele personages maakten het soms wat lastig om het overzicht te bewaren, maar tegelijkertijd droegen ze bij aan de gelaagdheid van het verhaal.

Hoe verder ik las, hoe sterker de nieuwsgierigheid werd: wat speelt hier eigenlijk? Je voelt jezelf bijna als een speurder die probeert de puzzelstukjes bij elkaar te leggen. En dan, op het moment dat je denkt grip te krijgen op het verhaal, volgt een onverwachte plottwist die alles op zijn kop zet.

De schrijfstijl is aangenaam en vlot, waardoor je snel door de pagina’s heen gaat. Achteraf besefte ik dat sommige passages slim en bewust suggestief geschreven waren, waardoor die verrassende wending extra goed werkte.

Kortom: dit is een meeslepende en spannende roman die laat zien hoe krachtig moederliefde kan zijn. Voor wie houdt van spanning met een emotionele onderlaag is dit absoluut een aanrader.

Meer recensies van titatovenaar