Pakkend begin, aangrijpend einde.

Virageitje 06 januari 2026
Emma doet zo haar best om een goede moeder, literair agent, echtgenote, vrijwilligster en nog veel meer te zijn. Dat gaat ten koste van haar gezin, van wie ze zielsveel houdt. Pas als door een drama haar wereld stilstaat, beseft ze dat het anders moet. Ze krijgt die kans, keer op keer, maar het duurt lang voordat ze voelt dat alles klopt.
Dit boek vraagt je om te kijken naar je eigen leven: besteed jij je tijd en liefde aan de juiste mensen? Leef jij het leven zo fijn mogelijk of word je opgeslokt door verwachtingen en verplichtingen?

Het begin van het boek trekt je meteen de wereld van de hoofdpersoon in. Vlot geschreven, herkenbaar voor volwassenen met een gezin. Leuk opgezet door het gebruik van drie schrijfvormen.
Na ongeveer een kwart van het boek was ik bang dat het saai zou worden maar juist dan komt er een hysterische episode die uiteindelijk leidt tot rust. Om vervolgens toe te werken naar een aangrijpend mooi einde.

Meer recensies van Virageitje