Een kwaad dat nooit is verdwenen …

WhattoreadWithDaan WhattoreadWithDaan
11 mrt 2026

Ben Kegels - ᴇʀғᴇɴɪs ᴠᴀɴ ᴇᴇɴ ᴍᴏᴏʀᴅᴇɴᴀᴀʀ
‘Dertig jaar na de eerste moord, begint de nachtmerrie opnieuw’

📖 ᴇʀғᴇɴɪs ᴠᴀɴ ᴇᴇɴ ᴍᴏᴏʀᴅᴇɴᴀᴀʀ
🖌️ Ben Kegels
📓 Goodreads 4.3
🔶 Storytel -
📕 Hebban Ranking 4.2
🔱 ⭐️⭐️⭐️⭐️

🔖 Een vervallen landhuis. Een vergeten bloedbad. Een kwaad dat nooit is verdwenen. Dertig jaar na een gruwelijk familiedrama gaan zeven studenten naar het afgelegen landgoed voor een documentaire rond de gebeurtenissen. Wat begint als een spannende uitdaging, ontaardt al snel in een nachtmerrie. Twee van hen worden dood teruggevonden. Van de rest ontbreekt elk spoor.

Rechercheur Casteels wordt op de zaak gezet, net wanneer een verwoestende storm het gebied van de buitenwereld afsluit. Hij tast letterlijk in het duister. Oude wraakzucht, een vergeten vloek en een mysterieus erfgoed dat generaties lang slachtoffers eist, komen opnieuw tot leven. Ontsnappen is geen optie.

📚Vanaf de eerste pagina zit je meteen in het verhaal! De beeldende schrijfstijl zorgde ervoor dat het leek alsof ik zelf in en om het landhuis liep. Het verhaal bouwt langzaam op naar intense momenten die je aandacht vasthouden en waardoor je verder wil lezen. De onderverdeling van de hoofdstukken en de verschillende perspectieven zorgt voor een extra dimensie in het verhaal. Ik vond vooral de mix van mysterie, dreiging en klassieke whodunit vibes sterk uitgewerkt. Mijn verdenking was goed, maar de epiloog heeft me dan toch weer verrast!

@benkegels & @hamleybook Happy Release Day en bedankt voor dit mooie recensie exemplaar.

❓ᴇʀғᴇɴɪs ᴠᴀɴ ᴇᴇɴ ᴍᴏᴏʀᴅᴇɴᴀᴀʀ al gelezen of geluisterd? Laat je ons weten wat je ervan vond?

#WhatToRead #WhatToReadWithDaan #VolDaan
#WhatToListenWithDaan #whattolisten #thriller #lezen #boek #books #booklover #ebook #paperback #leestip #boekentip #bookstagram #readstagram #storytel #mustread #ikdeelwatiklees #ikleeswatikdeel #goodreads #hebban
#ErfenisVanEenMoordenaar #BenKegels #HamleyBooks

Meer recensies van WhattoreadWithDaan