Deze flipover is een aanrader!
Sandra J. Paul – ғʟᴜɪsᴛᴇʀɪɴɢ ᴠᴀɴ ᴅᴇ ᴢɪᴇʟᴇɴ
‘Wanneer de stem haar roept, luistert zij.’
ғʟᴜɪsᴛᴇʀɪɴɢ ᴠᴀɴ ᴅᴇ ᴢɪᴇʟᴇɴ / sᴄʜᴀᴅᴜᴡ ᴠᴀɴ ᴅᴇ ᴏɴᴢɪᴄʜᴛʙᴀʀᴇɴ
Sandra J. Paul
Hamley Books
8 oktober 2025
Historisch Dark Academia Thriller
500 pagina’s
Goodreads 4.1
Storytel -
Hebban 4.2
ғʟᴜɪsᴛᴇʀɪɴɢ ᴠᴀɴ ᴅᴇ ᴢɪᴇʟᴇɴ speelt in 1904 op Mortem Academy, waar Leonora Saint-Clair zich voorbereidt op haar toekomst als rector. Wanneer haar moeder op onverklaarbare wijze sterft, wordt ze geteisterd door geesten die haar bloedlijn al eeuwen achtervolgen. Sebastian Gladstone, getuige van de tragedie, wordt meegezogen in een vloek die zijn eigen familie bedreigt. In een wereld vol duisternis, macht en geheimen raken hun levens onmiskenbaar met elkaar verbonden.
Met dank aan Hamley Books, omdat ik deze ARC vooruit mocht lezen. Vanaf de eerste pagina word je meegezogen in een beklemmende, mysterieuze sfeer: Mortem Academy is een plek vol schaduwen, geheimen en fluisteringen uit het verleden. Leonora en Sebastian zijn twee krachtige personages die ieder op hun eigen manier worstelen met verlies, verantwoordelijkheid en een duister erfgoed dat hen bindt. De spanning wordt zorgvuldig opgebouwd; de vloek, de geesten en het mysterie rond Leonora’s moeder ontvouwen zich stukje bij beetje. Het historische en academische decor geeft het verhaal een elegante, maar sinistere ondertoon met vleugje bovennatuurlijke mystiek. Een verhaal die je bijblijft, lang nadat de laatste bladzijde is omgeslagen. Ik ben fan van deze flipover!