Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Sandra J. Paul Auteur

Hebban-auteur


134 lezers volgen deze auteur

Sandra J. Paul

Artikelen 1 Spots 9

Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende kinder- en jeugdboeken en psychologische thrillers. Daarnaast neemt ze af en toe een uitstap naar het Young Adult en het feelgood genre, en schrijft ze ook audioboekreeksen. Zij schrijft ook Engelstalig werk onder de naam Joanne Carlton. In 2015 was Sandra laureate van de eerste Aspe Award-wedstrijd voor spannende korte verhalen. Als gevolg daarvan schreef zij haar eerste psychologische thriller Azerty. In hetzelfde genre verschenen nadien ook Moordspel, Kwijt, Mijn Waarheid, Paniek en Verknipt. Kwijt behaalde de Hebban longlist voor beste spannende boek van het jaar 2019 en werd datzelfde verkozen als thriller van jaar bij de boekengroep Thrillers and More. Mijn Waarheid werd genomineerd voor de Hermes Thrilleraward 2022. Meerdere van haar boeken werden genomineerd voor prijzen. Intussen werden ook meerdere titels verkocht voor vertalingen (Mijn Waarheid, Kwijt, Stof en Hell City (als Joanne Carlton), De Duistere School, Het Verlaten Huis, De Vergeten Tuin, de Hamley-reeks, ...) Sandra schrijft ook graag spannende kortverhalen. Verschillende daarvan behaalden de shortlist van diverse wedstrijden. Sandra is samen met haar partner de bezieler achter uitgeverij Hamley Books, waar ze tevens ook de uitgever van is.

Nieuwste boek

De leugens die we vertellen - Sandra J. Paul Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Meer over Sandra J. Paul

  Meer artikelen

Updates van Sandra J. Paul

Voorstelling S.J. PAUL
17 augustus 2015 1 like
  Meer updates

Door lezers

De Luisterboekhoek / Cozy christmas
10 december 2023 12 reacties
Samenleescafé / Kwijt van Sandra J. Paul (spoilers mogelijk)
20 januari 2020 271 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Sandra J. Paul