Niet weg te leggen!
Ik kreeg van de uitgeverij de kans om ´Het meisje zonder stem´ als arc te lezen. Het werd mijn eerste boek van februari en ik kon het niet wegleggen! Zelfs in de wachtrij van de autokeuring bleef ik doorlezen, want ik moest en zou zo snel mogelijk weten hoe dit verhaal afliep! Geen adembenemende thriller, wel een goed spannend boek met true crime-kantje in de tijden van Ted Bundy.
!! KLEINE SPOILERS !!
Al van bij het begin heb je als lezer meteen door: hier klopt iets niet. Waarom wordt dit meisje zo angstvallig weggehouden van de buitenwereld? Een meisje zonder stem dat al haar hele leven opgesloten leeft. Een vader die op zijn sterfbed bekentenissen aan haar doet. Een moeder die in de gevangenis vliegt na de dood van de vader. Maar waarom?
En dan is er nog het nieuwe buurmeisje met wie ze in het geheim contact krijgt. Samen gaan ze op zoek naar het laatste aanknopingspunt uit haar vaders dagboek na zijn dood. De ene gruwel na de ander komt zo aan het licht. En haar ouders? Die bleken lang niet te zijn voor wie ze zich voordeden.
!! KLEINE SPOILERS !!