Worden de personen op de lijst gevonden?
Het boek speelt zich af op de grens van Frankrijk en Zwitserland waar de gendarmerie een vreemde moordzaak voorgeschoteld krijgt. Een man komt binnen met een lijst waarop 4 namen staan en spreekt enkel de zin ´Ik heb ze allemaal vermoord´ uit. Verder wil hij niets zeggen. De agenten staan voor een raadsel en de tijd tikt... Zullen ze de lichamen vinden?
Persoonlijk lees ik heel graag thrillers, maar dit boek wist mij jammergenoeg niet helemaal te boeien. Het tempo vond ik iets te traag gaan en ik kreeg ook het gevoel dat er soms van de hak op de tak gesprongen werd. Ik kon het boek niet altijd evengoed volgen, waardoor ik ook niet geneigd was om verder te lezen. Het verhaal en de ontwikkelingen op zich vond ik wel goed bedacht.
ARC gekregen van de uitgeverij
ARC gekregen van de uitgeverij