Vampieren

De wereld zoals Oraya die gekend heeft, is niet meer. Haar leven is voor altijd veranderd na Raihn haar vader Vincent gedood heeft. In dit tweede deel van de serie komen we meer te weten over het verleden van Vincent, maar ook van Oraya zelf. En dat verleden is niet altijd even fijn om te leren kennen, maar draagt wel veel bij tot het verhaal. Na de val van koning Vincent proberen Oraya en Raihn als vijandige leiders het koninkrijk terug in handen te nemen, maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn. Meerdere vijanden staan in de rij klaar om hen het leven moeilijk te maken.
Net zoals bij het eerste deel heb ik opnieuw enorm genoten van het 2de deel. Misschien zelfs nog net dat ietsje meer, want de actie lag om elke hoek te loeren! Ook het enemies-to-lovers verhaal ontwikkelde zich verder, waardoor ik meer en meer fan werd van Oraya en Raihn als koppel. Waar ze bij het begin van het verhaal elkaars ogen nog af en toe konden uitkrabben, zo mooi is de liefde en verbondenheid op het einde

Meer recensies van deboekenkastvantessa