2 leerkrachten, 1 student en hun geheimen

Zet 2 leerkrachten vol geheimen voor elkaar in een ongelukkig huwelijk en laat een tienermeisje ervoor zorgen dat het koppel grenzen aftast die onaanvaardbaar zijn, dan krijg je deze psychologische thriller als resultaat.

Eve, Nate en Addie hun verhaal speelt zich afwisselend af in dit boek. Al van bij de proloog werd ik geprikkeld, want de naam over wie dit stukje gaat, kom je uiteraard nog niet te weten. Ik las het boek in een sneltempo uit. De plottwists volgden elkaar steeds op en ook het einde had ik helemaal niet zien aankomen. Als ik 1 minpuntje heb, is het dat ik me af en toe enorm aan Addie als personage heb geïrriteerd, maar dat maakt de auteur net ook sterk in haar schrijven. Mijn ergernissen gingen over de domme en naïeve beslissingen van de 16-jarige, maar het zijn ook net precies die beslissingen die in de realiteit op die leeftijd genomen worden

Meer recensies van deboekenkastvantessa