geesten?

wolfmontain10 28 oktober 2020
de titel is anders dan het boek zelf geesten? ik hou van zo van die boeken spoken geesten waargebeurd of niet maakt mij niet uit. toen ik deze boek zag dacht ik deze is interessant om te lezen dus zocht ik naar mijn bibliotheek in mijn land en deze was te leen. ik begon er in te lezen ook om dat ik twee films heb over hill house die echt goed zijn. dus daarom dacht ik dat het ook zo was maar jammer genoeg een dikke teleurstelling niet eng voor mij geen spanning genoeg komt zelfs nog niet in de buurt van deze twee films na een tijdje dacht ik nu komt er wat spanning? niet dus voor andere misschiens een goed boek maar neen niet aan mij besteed. de films zijn stukken beter al zeg men dat het boek beter is dan de film wel deze keer is het andersom de films zijn beter dan dit boek. zijn spoken geesten en horror jouw leesboeken dan raad ik u deze niet aan want het heeft niets met horror of geesten te maken. is meer meer een psychologische soort thriller want wat ik lees om sommige pagina's van internet komt totaal niet overeen van wat ik heb gelezen in dit boek en ik weet over wat het gaat want zoals reeds gezegd ik heb twee films over hill house .

Meer recensies van wolfmontain10