Te gekke strip over cavia's!
Ik ben al jaren een cavialiefhebber. Zelf heb ik er ook een aantal, en wat ben ik verliefd op deze kleine wezentjes!
Toen ik deze strip tegenkwam op het werk (in de bieb) kon ik het niet laten deze te lezen. En wat heb ik er van genoten!
Een heerlijk verhaal over een cavia, Cesar, die van een boerderij verhuist naar een verblijf met andere cavia's bij mensen thuis. Hij snapt er niks van, want waar is de buitenlucht? Waarom zijn ze omringd door muren? En waarom zijn de andere cavia's zó irritant en onnozel? Hij heeft maar één doel. En dat is ontsnappen.
Wat ik heel sterk vind is dat aan het einde van het verhaal, een soort ministrip is met uitleg over de verzorging van cavia's en weetjes die in de strip wat verwaarloosd zijn. Hierdoor krijgen de lezers een goed beeld van hoe je een cavia hoort te verzorgen.
Deel 2 ga ik zeker ook binnenkort lezen!
Deel 2 ga ik zeker ook binnenkort lezen!