Advertentie
Het Hollands maandkookboek

Het Hollands maandkookboek

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Culinair Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0
Makkelijk, betaalbaar en duurzaam koken - met handige maandkalender We hebben in ons drukke bestaan vaak geen tijd om dagelijks boodschappen te doen en lang in de keuken te staan. Toch willen we graag elke dag een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd met verse, lokale ingrediënten op tafel zetten. We geven onze huisgenoten en onszelf immers graag goed te eten! Dit no-nonsense kookboek is daarbij een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten en handige tips zet je snel de lekkerste gerechten op tafel. Zonder stress, met lokale producten en lekker betaalbaar. Annemieke Geerts is dol op koken en kijkt door haar werk als eindredacteur bij diverse kookprogramma’s op TV regelmatig mee over de schouders van zowel professionele topkoks als gepassioneerde hobbykoks mee. Zo kan ze vele handigheidjes met haar lezers delen. Het Hollands maandkookboek biedt meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, na- en hoofdgerechten: passend bij het seizoen. Wat te denken van een heerlijk pastinaaksoepje in januari, een peultjessalade met frambozen in juli of een fruitcake uit een jampotje in mei? Het handige maandoverzicht geeft aan wat er die maand vers van het land en uit de zee komt zodat je lekker èn verantwoord een smakelijke maaltijd op tafel kunt zetten.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Forte uitgevers bv
Laatste editie
23 september 2014
ISBN
9789462500211
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 2 4 0 3 0 2 0 1 0

Artikelen over Het Hollands maandkookboek

  Meer artikelen

Hebban recensie

    Mieke Schepens Hebban Recensent

Koken zonder poeha

door Mieke Schepens op 10-12-2014

Het Woord vooraf in Het Hollands Maandkookboek van Annemieke Geerts-Chillé trok mij meteen. Daar staat onder meer het volgende: "Tips, die andere kookboeken je nooit geven."
Het zijn als het ware geheimpjes die hier geopenbaard worden en er mede voor zorgen dat je zelf meer makkelijk, lekker, vers en tegelijk goedkoop kan gaan koken.
Wil je daarnaast weten wat er in je eten zit en waar het vandaan...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook