Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stoere vrouwen sporten

Sport is niet moeilijk, het wordt ons alleen moeilijk gemaakt. Door magazines, goedbedoelde tips & trucs uit onze omgeving maar vooral door ons zelf. We moeten een slank lichaam, een marathon lopen of een ander wild doel nastreven. Sporten met plezier werkt het beste, dat is iets wat je doet omdat je van jezelf houdt. Een fit lichaam en scherpe geest worden een prettige bonus en niet meer het onbereikbare doel dat we telkens mislopen.

In het Stoere Vrouwen Sporten boek neemt Rose Mentink je mee in de wereld van sport. Haar doel is je te laten ontdekken welke sport het beste bij je past en hoe je die zo fijn mogelijk doet. Ze zegt niet wat je moet doen, ze deelt liever wat zij en haar vriendinnen hebben gedaan en geleerd.

StoereVrouwenSporten.nl is een online community met meer dan 20.000 lezeressen per maand.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Stoere vrouwen sporten het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Stoere vrouwen sporten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.