Giveaway

 • Geplaatst

  23-02-2021
 • Einddatum

  01-03-2021

Schrijf je in voor de Hebban Buzz met 'Verbrande suiker'

Verbrande suiker werd bijna gelijktijdig met de verschijning al genomineerd voor de Booker Prize 2020 en de jury roemde de schrijfstijl in een 'hartverscheurend maar ook zuiverend portret' van een moeder-dochterrelatie. Buzz mee op Hebban; we delen maar liefst 50 exemplaren uit.

Avni Doshi (1982) studeerde kunstgeschiedenis en werkte, voor ze ging schrijven, als curator en kunstcriticus. Verbrande suiker is haar debuut, waarmee ze direct een internationale sensatie veroorzaakte. Niet alleen kwam het boek op de shortlist terecht van de Booker Prize 2020, ook lezers en collega-auteurs buitelden over elkaar heen om haar diepte, complexe emoties en opmerkzaamheid te prijzen. Doshi moest er wel hard voor werken. Het kostte haar zeven jaar en acht verschillende versies om haar debuut te schrijven.

Lees de sneak preview

Wat is buzzen?

Buzzen betekent dat je het boek gratis ontvangt in ruil voor vier social media-berichten. Een comment óp Hebban is bijvoorbeeld geen buzzbericht en pas ook op met afgesloten Facebookgroepen, want die zijn niet zichtbaar van buiten. En let op: de hashtag moet exact kloppen, want dat werkt als een soort verzamellinkje. Als je op social media klikt op je hashtag zie je alle andere berichten van mensen die ook diezelfde hashtag hebben gebruikt. Probeer het eens, is heel leuk om te zien! Lees ook: Wat is Buzzen?

Buzz-voorwaarden

 • We verwachten dat je de ontvangst van het boek meldt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. Dit kun je doen met een foto (leuk!) of met een beschrijving van wat je verwacht van het boek. Roep niet alleen 'Ik heb het boek ontvangen!', want dat maal 100 is niet zo spannend.
 • We verwachten dat je een eerste leesupdate deelt met daarin je eerste indruk van het boek, op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.
 • In de tweede leesupdate horen we graag wat je het spannendst vindt aan dit boek (zonder spoilers!), op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.
 • We verwachten dat je óp 25 maart een recensie (minimaal 150 woorden) van het boek schrijft op Hebban en de link daarvan plus een spetterend citaat uit je eigen recensie deelt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.

Neem alvast een kijkje in de leesclub rond Verbrande suiker

Doe je mee?

We hebben 50 papieren boeken beschikbaar voor deelnemers aan deze Hebban Buzz. Ben jij enthousiast over dit boek en wil je graag buzzen?

1. Vul dan onderstaand inschrijfformulier volledig in

2. Zet in het opmerkingenveld wat je motivatie is om voor dit boek mee te doen met de Hebban Buzz

3. Zet in het opmerkingenveld de link naar het social media-account waarmee je gaat buzzen

Tip: zorg voor een ingevuld en actief Hebbanprofiel met boeken op je planken en minimaal een paar recensies, dan maak je meer kans op deelname.

Algemene voorwaarden

 • Heb jij nog geen Hebban-account, maar wil je wel graag meedoen met deze Hebban Buzz, dan maak je een account aan en schrijf je alsnog in.
 • Check je spambox regelmatig als je inschrijft voor projecten en acties.
 • Inactiviteit na ontvangst van het boek zal leiden tot uitsluiting van deelname aan toekomstige leesclubs, buzz-projecten en alle andere winacties.

Account maken

Reacties op: Schrijf je in voor de Hebban Buzz met 'Verbrande suiker'

Gerelateerd