Giveaway

 • Geplaatst

  13-09-2021
 • Einddatum

  21-09-2021

Schrijf je in voor de leesclub met 'De Zweedse affaire' van Karen Swan

Karen Swan zet met De Zweedse affaire een nieuwe feelgoodroman neer. Elk jaar brengt zij twee romans uit; een in zomerse sferen en een voor de koude wintermaanden. In haar nieuwste boek kun je genieten van een zonnige zomer in het mooie Zweden. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub.

Karen Swan begon haar carrière als modejournaliste, maar gaf haar baan op om te gaan schrijven en dat loonde. In eigen land is ze een bestsellerauteur met meer dan twintig boeken op haar naam. Inmiddels is Swan ook op de Nederlandse boekenplanken niet meer weg te denken. De Zweedse affaire is haar vierde boek dat vertaald wordt, opnieuw door vaste vertaler Ireen Niessen.

De Zweedse affaire

Bell werkt al meer dan twee jaar als nanny voor het rijke en charmante echtpaar Hanna en Max Mogert en heeft het enorm naar haar zin. Maar dan zet een mysterieus telefoontje alles op zijn kop. Een medewerker van een medische kliniek vraagt of Bell een boodschap door kan geven: Hanna’s man is wakker geworden.

Bell snapt er niets van. De ontwaakte man is niet Max, maar Hanna’s eerste echtgenoot, die na een ernstig ongeluk zeven jaar in coma lag. Nu hij weer bij kennis is, staat Hanna’s hele leven op losse schroeven. Terwijl het gezin, inclusief Bell, zoals altijd vertrekt voor een midzomer op de Zweedse eilanden, moet Hannah allesbepalende keuzes maken. En Bell speelt daarin een grotere rol dan ze van tevoren had kunnen bedenken…

Leesfragment

Zorg je ervoor elk boek van Karen Swan in huis te hebben of zou je deze feelgoodauteur juist willen ontdekken? Hieronder lees je alvast het eerste hoofdstuk van De Zweedse affaire.

Lees een sneak preview

Doe je mee?

We hebben 15 leesexemplaren beschikbaar voor deelnemers aan deze leesclub. Ben jij enthousiast over dit boek, vul dan onderstaand inschrijfformulier in en zet in het opmerkingenveld wat je motivatie is om voor dit boek mee te doen met een leesclub! Lees ook: Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies? Tip: zorg voor een ingevuld en actief Hebbanprofiel met boeken op je planken en minimaal een paar recensies, dan maak je meer kans op deelname.

Neem alvast een kijkje in de leesclub rond De Zweedse affaire

De voorwaarden

 • Ga je op vakantie? Schrijf beter niet in.
 • Lees de Gefeliciteerd-mail die je bij inloting ontvangt goed door.
 • De leesclub start meteen na de Gefeliciteerd-mail, dus duik het Leesclubcafé in zodra je die ontvangt.
 • Word je ingeloot, dan verwachten we gedurende de volledige looptijd van de leesclub actieve deelname van je in alle onderdelen (café, discussie en recensie)
 • Heb jij nog geen Hebban-account, maar wil je wel graag meedoen met deze leesclub, dan maak je een account aan en schrijf je alsnog in.
 • Meedoen met een eigen exemplaar kan altijd, inschrijven is dan niet nodig, meld je in Leesclubcafé.
 • Het gaat altijd om een papieren boek (tenzij anders vermeld).
 • Check je spambox regelmatig als je inschrijft voor projecten en acties.
 • Dit zijn de leesclubvoorwaarden.
 • Inactiviteit na ontvangst van het boek zal leiden tot uitsluiting van deelname aan toekomstige leesclubs en winacties.
 • Je bespreekt het boek altijd met respect.

Account maken

Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met 'De Zweedse affaire' van Karen Swan

Gesponsorde boeken