Giveaway

  • Geplaatst

    03-08-2022
  • Einddatum

    14-08-2022

Win de thriller 'Moordende hitte' van Sophie Wester

Je kon al kennismaken met het schrijversduo achter Sophie Wester in het gratis jubileumboek van De Crime Compagnie en nu is dan ook het thrillerdebuut Moordende hitte verschenen. Lees nu een sneak preview en maak kans het boek te winnen op Hebban.

Sophie Wester is het pseudoniem van docenten Nederlands Sophie Fraza en Ester Ankoné. Tijdens hun opleiding aan de Schrijversacademie ontstond het plan om samen een boek te schrijven. Samen personages uitwerken, elkaars scènes redigeren en plotlijnen als puzzelstukjes in elkaar passen – het bleek zowel uitdagend als voor herhaling vatbaar. Hun debuut Moordende hitte is net verschenen en voor 2023 staat hun tweede thriller Een lege plek op de planning.

Het boek

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte.

De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Leesfragment

Klinkt de flaptekst interessant en zou je graag meer willen lezen van Moordende hitte? Hieronder vind je alvast een sneak preview van de thriller. 

Lees een fragment

Winnen

Hou jij van een bloedhete thriller midden in de zomer om de temperatuur nog ietsjes verder op te laten lopen en ontdek je graag nieuwe auteurs? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij De Crime Compagnie vijf exemplaren van de thriller weggeven. Om mee te doen volg je onderstaande stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in;
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Zou jij je uit je droomhuis laten wegjagen? Waarom wel of niet?

Account maken

Reacties op: Win de thriller 'Moordende hitte' van Sophie Wester