Giveaway

  • Geplaatst

    20-11-2021
  • Einddatum

    30-11-2021

Win een van de 5 exemplaren van 'Bijeen' van Natasha Brown

In 2019 ontving Natasha Brown de London Writers Award voor literaire fictie en haar debuut Bijeen, over een jonge, zwarte vrouw die alles heeft maar toch ongelukkig blijft, werd een groot succes. Hebban.nl sprak bij Crossing Border met Brown over de constructie van literaire vorm, identiteit en taal. Maak nu kans het boek te winnen.

Bijeen is de debuutroman van Natasha Brown, waarin we het leven van een jonge, zwarte vrouw volgen. Ze bereidt zich voor op een tuinfeest op het familielandgoed van haar rijke, witte vriend. Ze heeft alles en is succesvol, heeft alle juiste dingen gedaan om te breken met stereotypen en inspirerend te zijn voor anderen, maar wanneer ze haar eigen leven overdenkt, rijst de vraag of dit alles wel de moeite waard was? Voor wie doet ze het eigenlijk?

Naar het interview

Winnen

Maakt het interview met Natasha Brown je nieuwsgierig naar Bijeen en zou je willen lezen over de naamloze zwarte vrouw wier handelingen en gedachten centraal staan in het boek? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij De Geus vijf exemplaren van het boek weggeven. Om mee te doen volg je onderstaande stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in; 
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Als jij een boek zou schrijven, uit welke literatuur zou je dan inspiratie putten en waarom?

(Tip: lees het interview!)

Account maken

Reacties op: Win een van de 5 exemplaren van 'Bijeen' van Natasha Brown

Gesponsorde boeken