Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Gaan we op 29 februari de 100.000 boeken halen?

door Hebban Crew 656 reacties
Met bijna negentienduizend deelnemers aan de Hebban Reading Challenge hebben we ruim 90.000 boeken gelezen. Hoe leuk zou het zijn om met zijn allen 100.000 boeken te hebben gelezen, vóórdat de maand voorbij is? Zullen we het proberen?

1.

Als de helft van de deelnemers van de Hebban Reading Challenge 2024 in de komende drie dagen een boek aanvinkt als Gelezen, zijn we er! Hebban Uitleesdag is net geweest, maar misschien ben jij toch een boek aan het lezen dat je vóór 1 maart uitleest? Misschien vindt je baas het niet erg dat je een dagje thuisblijft om te lezen?

2.

Heb jij pas net Hebban ontdekt en/of doe jij nog niet mee aan de Hebban Reading Challenge 2024? Ga dan nu die uitdaging aan en zet de boeken die je dit jaar hebt gelezen met terugwerkende kracht op Gelezen. Staan ze al op Gelezen? Zet dan een vinkje bij de Hebban Reading Challenge 2024 (via het uitklapmenu op elke boekpagina) en je voortgangsbalk telt een stukje verder.

3.

Lees een lekker snel boek tussendoor, zoals een jeugdboek, een novelle of een lekker luchtige roman, waar je doorheen zweeft.

Snelle boekentips

Voor de professionele lezers

Vink élke nog resterende dag van februari een boek aan als Gelezen voor de Hebban Reading Challenge 2024. Wie lukt dat? En wat lees je?

Het doel halen

Ook al is de Hebban Reading Challenge beslist géén wedstrijdje (niet voor jezelf, niet met anderen, gewoon niet), het is stiekem toch leuk om in de eerste twee maanden samen al 100.000 boeken te hebben gelezen. De Challenge-deelnemers lazen in 2023 samen ruim een half miljoen boeken in het hele jaar. We hebben ons voorgenomen om in 2024 bijna 600.000 boeken te lezen. Wist je dat er in totaal op Hebban al veel meer dan zes miljoen boeken op Gelezen-plankjes zijn gezet?

De Hebban Reading Challenge

Doe ook mee met de leukste en meest inspirerende leesuitdaging van het jaar. De Hebban Reading Challenge helpt jou om in een jaar meer boeken te lezen, of dat er nu vijf of honderd zijn. Je kunt je leesdoel het hele jaar aanpassen en voor meer uitdaging meedoen met de checklist. Laat je door Hebban inspireren om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken.

Ik doe mee!

Help jij mee de 100.000 gelezen boeken te halen?



Over de auteur

Hebban Crew

2545 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gaan we op 29 februari de 100.000 boeken halen?