Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Aanmelden Hebban Debuten Leesclub 3: 'De kus van een clown'| Annemarie de Gee

Na het succes van de eerste twee Hebban Debuten Leesclubs, starten we volgende week met een derde Debuten Leesclub! We lezen de debuutroman 'De kus van een clown' van Annemarie de Gee, die eerder deze maand is verschenen. Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor deelname aan deze leesclub!

De leesclub gaat vanaf 19 juni van start in de Hebban Debuten Leesclub. Uitgeverij Atlas Contact stelt 15 vooruitexemplaren beschikbaar. Deelnemen is voor iedere geregistreerde Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Wat moet je daarvoor doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in (zie bijgevoegde actie in kader rechts).
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De aanmelding sluit op vrijdag 19 juni 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde 'Vóór het lezen' als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
  • Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek plaatsen.

Over De kus van een clown :
Wie dit boek probeert te omschrijven, zou kunnen zeggen dat het een verhaal is over meneer Steeghuizen die een meisje aanrijdt. Of over Harman Pekman, die op de begrafenis van zijn vader een clown ontmoet. Of over Rosa, die van achteren wordt genomen door de vader van een vriendin. Of desnoods over de bijzondere bootreis die deze mensen met elkaar ondernemen. Je zou ook kunnen beweren dat dit alles niet belangrijk is. Dat De kus van een clown een koortsachtige trip is door ons eigen leven zoals we het niet vaak willen zien: banaal, triest en geestig. Een verhaal over de mens die snakt naar een moment om uit te blazen. Die verlossing zoekt van een dolgedraaid bestaan. Annemarie de Gee durft de hele wereld te gebruiken voor een ambitieuze roman die het bestaan niet per se begrijpelijker maar wel draaglijker maakt, en troost biedt aan iedereen die even wil schuilen.

Over Annemarie de Gee:
Annemarie de Gee (1987) debuteerde met het verhaalmozaïek Kamermensen, dat door Jaap Goedegebuure werd uitgeroepen tot een van de beste debuten van 2012. Ze was te gast op het First Novel Festival in Boedapest en droeg voor op verschillende literaire festivals. Met De kus van een clown debuteerde De Gee als romanschrijver. 

Aanmelden? Klik hier of in het kader rechts van dit artikel.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Aanmelden Hebban Debuten Leesclub 3: 'De kus van een clown'| Annemarie de Gee

 

Gerelateerd

Over

Annemarie de Gee

Annemarie de Gee

Annemarie de Gee (1987) debuteerde met het verhaalmozaïek Kamermensen,&nbs...

Gesponsorde boeken