Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Aanmelden Hebban YA-Leesclub: ‘Niet te filmen’ van Sophie Kinsella

Sophie Kinsella staat vooral bekend om haar fantastische chicklits, maar met 'Niet te filmen' richt ze zich op een totaal ander publiek namelijk: Young Adults. Dat maakt dit boek natuurlijk tot een perfecte keuze voor alweer de zesde Hebban YA-Leesclub. In samenwerking met uitgeverij Moon mogen wij vijftien exemplaren beschikbaar stellen voor vijftien lucky lezers. 


De leesclub gaat in eind juli van start in de Hebban Young Adult Leesclub. Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Wat moet je daarvoor doen? 

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via deze link.
2. Vul in het tekstveld in: je leeftijd + waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen. 

Let op!:
* De inschrijfperiode sluit op vrijdag 24 juli 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde ‘Vóór het lezen’ als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Aanmelders uit de genredoelgroep (15 – 25 jaar) krijgen voorrang op overige aanmeldingen.
* Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek plaatsen. 

Ook als je het boek zelf al in bezit hebt, kun je natuurlijk met je eigen exemplaar meedoen aan de discussie op de Leesclub Pagina. 

Over het boek
Een angststoornis maakt het dagelijks leven van de veertienjarige Audrey behoorlijk lastig. Ze heeft baat bij de gesprekken met haar psycholoog, maar ze komt pas echt tot bloei wanneer ze Linus ontmoet, een teamgenoot van haar oudere broer. Linus snapt haar. Sophie Kinsella schreef een inspirerende jeugdroman waarin vriendschap, romantiek en humor de weg naar herstel zijn voor een meisje dat te kampen heeft met fobieën. Ze wordt daarbij geholpen – en soms gehinderd – door haar chaotische familieleden.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Aanmelden Hebban YA-Leesclub: ‘Niet te filmen’ van Sophie Kinsella

 

Gerelateerd

Over

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het schrijverspseudoniem van Madeleine Wickham. Onder haar ei...

Hebban Spots

Hebban YA Leesclub

495 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken