Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Autobiografie van Caitlyn voorheen Bruce

De Amerikaanse voormalig tienkamper en tv-persoonlijkheid Caitlyn Jenner brengt volgend jaar haar autobiografie uit. Caitlyn, die voor haar transformatie naar vrouw door het leven ging als Bruce Jenner, schrijft het boek samen met Pulitzer Prijs-winnaar Buzz Bissinger.

Caitlyn Jenner beschrijft in haar memoires de overgang van de olympische atleet en tv-persoonlijkheid Bruce Jenner naar de elegante Caitlyn Marie Jenner. Bruce Jenner werd wereldrecordhouder op de tienkamp, deed twee keer mee aan de Olympische Spelen en won eenmaal olympisch goud. Daarna manifesteerder hij zich als schrijver, acteur en filmproducent. Hij werd ook bekend als de stiefvader van Kim Kardashian.

Jenner gaf vorig jaar in een door bijna 17 miljoen mensen bekeken interview met Diane Sawyer aan voortaan als vrouw door het leven te gaan. Sindsdien gonsde het in de media over een mogelijke boekendeal voor Jenner. Volgens bronnen in de uitgeefbranche zou Jenner een voorschot van enkele miljoenen hebben gekregen, maar uitgeverij Grand Central Publishing die het boek op de markt brengt, wilde geen informatie verschaffen over de hoogte van het bedrag.

Volgens Buzz Bissinger gaat het boek onder meer over de jeugd van Jenners, de successen op de atletiekbaan en het huwelijk met Kris Kardashian. De overgang van Bruce naar Caitlyn zal uiteraard het belangrijkste onderwerp zijn. Het boek moet in het voorjaar van 2017 in de winkels liggen. In maart van dit jaar start op de Amerikaanse tv het tweede seizoen van een realityreeks over Caitlyn Jenner.

Bron: New York Times


Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Autobiografie van Caitlyn voorheen Bruce

 

Gesponsorde boeken