Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Bericht van de Feelgood Leesclub: Stel een vraag aan Dani Atkins

Onlangs verscheen de schitterende debuutroman Versplinterd van Dani Atkins. De Feelgood Leesclub is inmiddels op dreef met dit disussieboek. Benieuwd naar wie de auteur achter deze enorme hit is? Stel een vraag aan de Engelse Dani Atkins!

STEL EEN VRAAG
Heb jij een brandende vraag voor auteur Dani Atkins? Plaats hier jouw vraag aan deze schrijfster. Je mag je vraag gewoon in het Nederlands plaatsen. Inzenden kan tot 5 juni 2015. 

De redactie van de Feelgood Leesclub maakt een selectie van de 10 leukste vragen, die aan Dani Atkins zullen worden gesteld. Haar antwoorden lees je binnenkort terug op de Hebban Feelgood portal én natuurlijk op de Feelgood Leesclub Page. 

OVER VERSPLINTERD
Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Haar relatie met Matt overleefde de klap niet, ze verhuisde naar Londen en van haar dromen is niets terechtgekomen. Nu ziet ze de vriendengroep van vroeger weer voor het eerst bij een etentje omdat haar beste vriendin gaat trouwen. Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog... Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn.Over de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Bericht van de Feelgood Leesclub: Stel een vraag aan Dani Atkins

 

Gerelateerd

Over

Dani Atkins

Dani Atkins

Dani Atkins is geboren en getogen in Londen. De vele uren die ze in de Londense ...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken