Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Binnenkort: de Nederlandstalige Thriller Tiendaagse 2017 | de line-up

door Hebban Crew 4 reacties
Over ruim een week is de aftrap van een nieuwe editie van de Nederlandstalige Thriller Tiendaagse. Met het thema 'Een kern van waarheid' biedt Hebban tien dagen lang een podium voor Nederlandse en Vlaamse thrillerschrijvers. De tiendaagse trapt af met met een spannende schrijfwedstrijd én een gratis ebook van de gloednieuwe thriller van een Gouden Strop-winnaar!

Met onder andere de liquidatiestroom in de onderwereld en een groeiende rol van de Nederlandse drugshandel in andere Europese landen, blijken de huidige omstandigheden in het criminele circuit een inspiratiebron voor thrillerschrijvers. Niet alleen de krantenkoppen zorgen voor de nodige inspiratie, ook beroepsachtergronden en eigen ervaringen van auteurs spelen steeds vaker een belangrijke rol in spannende plots. Naast fictie is er in deze editie ook uitgebreid ruimte voor true crime. 

Waar en wanneer?

Van vrijdag 24 februari tot en met zondag 5 maart op de homepage van Hebban. Alle artikelen van deze editie worden hier verzameld.

Wat kun je verwachten?

Gedurende tien dagen iedere dag aandacht voor de Nederlandstalige thriller: interviews met gevestigde namen en nieuw talent, leesinspiratie met listmania’s, columns, korte verhalen, sneak previews van nog te verschijnen thrillers en toffe winacties die échte thrillerliefhebbers niet mogen missen.

Wie doen er mee? 

De eerste namen zijn bekend: Peter Römer, Anya Niewierra, Peter de Zwaan, Hilde Vandermeeren, Roel Janssen, Anja Feliers, Joyce Spijker, Jan Van der Cruysse, Bart-Jan Kazemier, Vico Olling, Martijn Haas, Max van Olden, Anita Larkens, Marlen Beek-Visser, Isa Maron, Ingrid Oonincx, Liesbeth van Kempen, Bram Dehouck, Frank van Zwol, Buddy Tegenbosch en Eveline Karman.

Gratis ebooks! 

We geven niet één maar twee spannende ebooks weg tijdens deze tiendaagse. Mis ze niet en meld je vandaag nog aan voor de Hebban Lunchupdate

Artikelen uit de voorgaande edities van de Nederlandse Thriller Tiendaagse, vind je hier.Over de auteur

Hebban Crew

2425 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Binnenkort: de Nederlandstalige Thriller Tiendaagse 2017 | de line-up

 


Gesponsorde boeken